Script support IE Browser
Specialist in werkkledij
Uniformen op maat
previous arrow
next arrow
Slider

COLLECTIES

WORKWEAR

WORKWEAR

Ons aanbod bestaat uit een brede waaier aan professionele kleding, inzetbaar in alle weersomstandigheden. Uw kleding moet praktisch en duurzaam zijn, maar ook maximale veiligheid bieden.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u oplossingen aanbieden die aan uw strengste eisen voldoen. Wij werken immers enkel met vaste fabrikanten, stuk voor stuk echte specialisten in hun sector.

Ook voor speciale kledij met hoge zichtbaarheid en/of multirisk-bescherming (vuurvast, antistatisch, zuurbestendig) hebben wij oplossingen.

Neem met ons contact op om, samen, naar de beste kleding te zoeken, aangepast aan uw werkomgeving.

UNIFORMEN

UNIFORMEN

Uniformen zijn het verlengde van het imago van uw bedrijf. Of dit voor een receptionist(e), vertegenwoordiger, chauffeur of ieder andere werknemer is; ook hier zoeken wij samen naar maatwerk voor uw bedrijf. Goed geklede medewerkers voelen zich goed in hun job en stralen dit ook naar buiten uit. Hierdoor komt uw bedrijf ook positief over en dit is, zowel voor u als ons, de beste publiciteit.

Zoekt u speciale kledij voor brandweer, ambulanciers, verplegers, chauffeurs, bodes, en andere uniformdragers ?
Wij kunnen u alles leveren, van hoofddeksel tot broeken, van vestons tot hemden, van schouderkoorden tot gallons...
Contacteer ons om samen naar de beste oplossing te zoeken.

ACCESSOIRES

ACCESSOIRES

Bij ons spaart u tijd uit, omdat wij u ook een breed gamma aan accessoires kunnen aanbieden. Zo vindt u bij ons schoenen, keukengerief (messen, servietten, handdoeken) PBM’s, hoofddeksels (kepies, petten, bootjes, hoeden), gallons, schouderstukken, broderie, badges.

Contacteer ons – wij zoeken samen naar wat u past.

SPECIALIST VOOR WERKKLEDING

PCP-Seymour levert als groep kleding en accessoires aan een brede waaier van bedrijven.

PCP-Seymour levert als groep kleding en accessoires aan een brede waaier van bedrijven.

PCP-Seymour levert als groep kleding en accessoires aan een brede waaier van bedrijven.

Daar waar bij de oprichting van Le Palais du Cache-Poussière in 1906, hoofdzakelijk stofjassen en accessoires verkocht werden, heeft onze groep een constante evolutie doorgemaakt en ons aanbod werd continu aangepast aan de noden van de markt en de mogelijkheden van onze sector.

Door professionaliteit en uitstekende service groeide de groep ondertussen uit tot een bekende speler, zelfs in het buitenland bekend. Door ook continu het aanbod uit te breiden, kunnen wij vandaag zowel werkkledij als uniformen aanbieden.

PCP-Seymour stelt alles in het werk om uitstekende service te bieden, zowel in verkoop als nazorg. Ons groeiend klantenbestand kunnen wij hierdoor aan ons binden en zij zijn onze beste ambassadeurs.

MEER INLICHTINGEN

BEROEPEN

News

PROMO!

PROMO!

Promo’s en deals – profiteer er nu van !

PROFITEREN

NEWSLETTER

NEWSLETTER

Schrijf je in en blijf op de hoogte van onze exclusieve promo’s.

INSCHRIJVEN

ACTU - NEWS

ACTU - NEWS

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van onze merken en producten.

ONTDEKKEN